Täky

Kaipaatko sinä tekemistä arki- tai viikonloppuiltaisin? Tuntuuko, että tekisi mieli lähteä kotoa ulos tapaamaan uusia ihmisiä, mutta ei tiedä oikein minne? Haluatko iltoihin päihteetöntä tekemistä ja yhdessäoloa? Täky voi olla juuri sinun paikkasi!

Täky on aikuisille suunnattu sitoutumaton, ilmainen ja päihteetön vapaa-ajantoimintapaikka, joka on auki arki- ja viikonloppuiltaisin. Täky tarjoaa kaupunkilaisille paikan, jossa voi käydä seurustelemassa muiden aikuisten kanssa, kahvitella, lukea päivän lehden, osallistua toiminnalliseen tekemiseen, keskusteluihin, askarteluihin, ruuanlaittoon tai retkiin. Täky on toimintaa, jota jokainen voi olla mukana suunnittelemassa ja vaikuttamassa iltojen sisältöihin.

Täkyn tarkoitus on tarjota Hervannan alueella yhteisöllistä toimintaa ja päihteetöntä tekemistä ilta-aikaan. Tapaamispaikka Täky on avoin kaikille kaupunkilaisille. Tapaamispaikkana haluamme parantaa ihmisten sosiaalista kanssakäymistä, ennaltaehkäistä syrjäytymistä, osallistaa ja tarjota kaikille mahdollisuuden osallistua erilaisiin aktiviteetteihin sekä innostaa kävijöitä suunnittelemaan toimintaa kanssamme.

Tapaamispaikka Täky on kävijöidensä näköinen paikka!

Täkyssä toimii kaksi ohjaajaa ja toimintaamme ohjaaviin arvoihin kuuluu

  • asiakaslähtöisyys
  • päihteettömyys
  • luottamus
  • suvaitsevaisuus
  • kunnioitus
  • yhdessä tekemisen ilo!


Tiedotamme toimintamme aikatauluista ja mahdollisista muutoksista Tapaamispaikka Täkyn Facebook-sivuilla.

Täky toimii yhdistyksen tiloissa osoitteessa Ruovedenkatu 20, 33720 Tampere.

Ovemme ovat avoinna kesäkuussa
tiistaista perjantaihin klo 16:00 - 20:00.

Heinäkuussa Täky on suljettu.

Ohjaajien puh. 050 593 5665

Tervetuloa mukaan!


Tutustumisvierailut päiväsaikaan Täkyyn, sovi työntekijöiden kanssa aika.

Katso Täkyn esittelyvideo tästä


Tykkää meistä Facebookissa!