Täky

Kaipaatko sinä tekemistä ja seuraa? Tuntuuko, että tekisi mieli lähteä kotoa ulos tapaamaan uusia ihmisiä, mutta ei tiedä oikein minne? Haluatko iltoihin päihteetöntä tekemistä ja yhdessäoloa? Täky voi olla juuri sinun paikkasi!

Täky on aikuisille suunnattua sitoutumatonta, ilmaista ja päihteetöntä vapaa-ajantoimintaa, joka tapahtuu iltapainotteisesti. Täky tarjoaa kaupunkilaisille mahdollisuuden käydä seurustelemassa muiden aikuisten kanssa, kahvitella, lukea päivän lehden, osallistua toiminnalliseen tekemiseen, keskusteluihin, askarteluihin, ruuanlaittoon tai retkiin. Täkyssä jokainen voi olla mukana suunnittelemassa ja vaikuttamassa iltojen sisältöihin.

Täkyn tarkoitus on tarjota Hervannan alueella yhteisöllistä ja päihteetöntä tekemistä iltapainotteisesti. Tapaamispaikka Täky on avoin kaikille kaupunkilaisille. Haluamme parantaa ihmisten sosiaalista kanssakäymistä, ennaltaehkäistä syrjäytymistä, osallistaa ja tarjota kaikille mahdollisuuden osallistua erilaisiin aktiviteetteihin sekä innostaa kävijöitä suunnittelemaan toimintaa kanssamme.

Tapaamispaikka Täky on kävijöidensä näköinen paikka!

Täkyssä toimii kaksi ohjaajaa ja toimintaamme ohjaaviin arvoihin kuuluu

asiakaslähtöisyys, päihteettömyys, luottamus, suvaitsevaisuus, kunnioitus ja yhdessä tekemisen ilo!


Tiedotamme toimintamme aikatauluista ja mahdollisista muutoksista Tapaamispaikka Täkyn Facebook-sivuilla.

Tykkää meistä Facebookissa!

Täky toimii yhdistyksen tiloissa osoitteessa Ruovedenkatu 20, 33720 Tampere,
mutta meillä on toimintaa myös muualla. Teemme retkiä ja osallistumme tapahtumiin ympäri kaupunkia. Pienryhmiin tulee ilmoittautua erikseen.
Tarkistathan tapahtumakalenteristamme, mitä meillä kulloinkin on ohjelmassa.
AVAA SYYSKUUN 2019 TAPAHTUMAKALENTERI TÄSTÄ.

Ohjaajien puh. 050 593 5665

Tervetuloa mukaan!

Tutustumisvierailut päiväsaikaan Täkyyn, sovi työntekijöiden kanssa aika.