Tue toimintaamme

Voit tukea toimintaamme monin eri tavoin. Löydä oma tapasi auttaa - jokainen lahjoitus on meille arvokas.

Osta kasseja ja avainnauhoja

Nyt myynnissä käteviä ja tyylikkäitä mustia kasseja ja avainnauhoja yhdistyksen logolla.

Kassi 10 €
Avainnauha 5 €

Voit tulla tekemään ostoksia YSTI:n toimistolle Hervantaan (Ruovedenkatu 20) arkisin kello 9-15, maksu käteisellä.

Lahjoita tai ryhdy yrityskummiksi

Sinun on mahdollista lahjoittaa kertaluontoisesti hyväksi näkemäsi summa ja olla näin mukana yhdistyksen toiminnassa. Kuluvana vuonna YSTI ry täyttää 30 vuotta ja haluamme juhlistaa merkkipäivää yhdessä hervantalaisten asukkaiden, vapaaehtoisten, yhteistyökumppanien ja työntekijöidemme kanssa. Lahjoitukset menevät lyhentämättömänä ensisijaisesti juhlavuoden järjestämiseen: jäsenten ja muiden toiminnassa mukana olevien vuosijuhlaan, historiikin tekoon ja jäsenten virkistämiseen ja kiittämiseen.

Toissijaisesti lahjoittaja voi nimetä kohteeksi jonkun yksiköistämme: Toimelan, Täkyn tai Verkon.

Toimela käyttää rahankeräyksen avulla saadut varat ennaltaehkäisevään lastensuojelutyöhön ja järjestää pienryhmätoimintaa, retkiä, leirejä, tapahtumia tai hankkii materiaaleja peleihin ja liikuntavälineisiin.

Täkyn avoimeen, päihteettömään iltatoimintaan tulevilla lahjoitusvaroilla järjestetään avoimen kohtaamispaikan asiakkaille harrastustoimintaa ja retkiä.

Verkon vapaaehtoistoiminta kohdentaa lahjoitukset alueen vanhusten ja vammaisten henkilöiden virkistys- ja ryhmätoimintaan sekä toiminnassa mukana olevien vapaaehtoisten koulutukseen.

Yrityskummina tai/ja yhteisöjäsenenä voit tukea hervantalaista hyväntekemistä joko rahallisesti tai tarjoamalla tuotteita ja palveluita, joita YSTI ry voi hyödyntää monipuolisessa toiminnassaan. Lahjoittajana viestit asiakkaille, sidosryhmälle ja henkilökunnalle yhteiskuntavastuuta ja hervantalaista hyväntekemistä. Saat halutessasi näkyvyyttä yrityksellesi some-kanavissamme.

Lahjoituksen voit tehdä tilisiirtona seuraavin tiedoin:

Saaja: Yhdessä Selviytymisen Tuki YSTI ry
IBAN/ Tilinumero: FI21 6601 0010 4659 79 (Ålandsbanken)
BIC-koodi: AABAFI22
Viesti: lahjoitus (ja halutessasi Yksikön nimi)
Summa: valitsemasi lahjoitussumma

Pienkeräysnumeron tiedot

Saaja: Yhdessä Selviytymisen Tuki YSTI ry, 0938840-0
Myöntäjä: Sisä-Suomen poliisilaitos
Pienkeräysnumero ja myöntämisajankohta: RA/2020/255, 20.03.2020
Keräyksen toimeenpanoaika: 20.03.-19.06.2020

Testamenttilahjoitus

Yhdistys vastaanottaa myös testamenttilahjoituksia.
Tekemällä testamentin voit edistää sinulle tärkeitä asioita myös poismenosi jälkeen. Testamentin laatiminen ei ole vaikeaa, mutta sen tulee täyttää tietyt muotoseikat. Apua voit saada esimerkiksi oman pankkisi lakiasiain neuvonnasta tai yhdistyksemme kautta testamenttilahjoituksiin perehtyneeltä lakimieheltä.

Testamentatun summan ei tarvitse olla suuren suuri. Pienelläkin panostuksella olet mukana edistämässä YSTI ry:n toimintaa.

Testamenttilahjoitus on verovapaata, sillä yleishyödylliset yhdistykset eivät maksa siitä perintöveroa.

YSTI ry:n tilinumero on FI84 6601 0001 1650 67.

Voit kohdentaa testamenttilahjoituksen haluamaasi ja tärkeänä näkemääsi toimintaan Verkkoon, Täkyyn tai Toimelaan. Lisätietoja testamenttilahjoituksesta voit kysyä YSTI: ryn toiminnanjohtajalta Riitta Kraatilalta, 050 546 1265, etunimi.sukunimi@yst.net.